Aventuri

Retrospectiva 2018

Una peste alta  a fost un an foarte bun. Am vizitat o gramada de locuri, unele noi unele in care am mai fost…

   Am calcat in urmatoarele tari: Ungaria, Austria,Germania,Egipt , Kuweit,Bahrain,Oman,India,Sri Lanka,Emirate,Spania(Fuerte Ventura), Ukraina,Polonia,Moldova, Lituania,Letonia,Estonia,Finlanda, Norvegia,Danemarca,Malta,Serbia,Slovacia,Israel

   Unele m-au dezamagit…..India de exemplu. Oricat am incercat sa ma adaptez,sa inteleg, sa simt , nu am reusit.Probabil o sa i mai dau o sansa candva…..dar nu in stilul in care am fost acuma de fapt cum calatoresc peste tot-la buget redus…..Probabil daca alegeam cazari mai scumpe, transferuri mai scumpe care sa ma tina mai departe de viata reala a populatiei, era altfel.

    Revelatia anului a fost fara indoiala Insula Fuerte Ventura, care mi a placut foarte mult, dar si zona de multe din Sri Lanka mi a placut mult de tot, culminand cu urcarea pe Adam’s Peak.

   M-am invartit foarte mult si prin Romania, tara care este pe primul loc in topul personal tari. 😉

   Am facut primul pas catre intoarcerea la glie….da, am pus bazele viitoarei mele case care va fi la Vorta, satul unde m-am nascut. Am facut si agricultura….satisfactia este enorma cand redescoperi gustul adevart  al legumelor cultivate de tine.

 

  Am calcat in 2018 in 24 de tari, dintre care  14 noi, terminand anul cu 71 de tari in care am calcat.

 

   Asadar 2018  a fost mai bun decat 2017   si sper mai slab ca 2019….

 

Planuri pt 2019…..normal, o sa continui sa calatoresc cat mai mult, o sa continui cu constructia casei, o sa continui sa fac agricultura……si cine stie ce noutati aduce noul an?….

 

Va urez tuturor LA MULTI ANI!  Si sa calatoriti cat mai mult!!!!

 

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By marianadventures
Load More In Aventuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

BILANT 2019 -PLANURI 2020

  Prima zi din 2019 m-a prins in aeroport. ...

Despre Mine


Ma numesc Marian Marcel, sunt un om foarte simplu, nascut la tara, in satul Hunedorean Vorta, si sunt foarte mandru de descendenta mea din tarani simpli Romani!. Pasiunea pentru calatorii cred ca s-a nascut devreme, la Vorta, satul unde m-am nascut si am copilarit si unde pascand vacile pe dealuri imi lasam mintea sa zburde si imi punem o mie si una de intrebari.
%d blogeri au apreciat: