Aventuri

BILANT 2019 -PLANURI 2020


  Prima zi din 2019 m-a prins in aeroport. 🙂 Trebuie sa va spun ca eu nu sunt fan revelioane…. ca sa merg la aeroport si sa zbor in noaptea de revelion pt mine este o placere.

  Asadar prima zi din an m-a prins in aeroport, iar cand se facea bine ziua eram deja in fata Portii Damascului in Ierusalim. Deci primele zile ale anului le am petrecut in Ierusalim apoi am trecut terestru in Egipt unde am stat cateva zile in Sharm el Sheik. Au urmat alte cateva zile prin Cairo, apoi am vizitat Delta Nilului de la Tanta pana la Alexandria si Rasheed. 

   Am zburat apoi in Etiopia cu o lunga si obositoare escala in Arabia Saudita….dar odata ajuns in Etiopia am descoperit o tara fascinanta, o tara care mi-a placut enorm si in care ma voi intoarce cu siguranta. 

    Finalul calatoriei de anul asta l-am petrecut in minunatul Zanzibar pe care l-am descoperit acum 4 ani  si de care m-am indragostit….clar orice calatorie prin Africa va trece si pe-acolo.

    M-am intors acasa mai repede ca de obicei din cauza bugetului…..si am inceput sa calatoresc prin Romania 

   Prin Romania am umblat dupa  flori salbatice….am incercat sa prind sezonul ghioceilor, sezonul branduselor pe transalpina, sezonul papadiei si a Bulbucului de Munte prin Apuseni, sezonul salcamului pe Dunare si nu numai.

   Ca si cifre nu a fost un an grozav….am reusit sa ajung doar intr-o tara noua si anume Etiopia, incheind anul cu 72 de tari in care am ajuns

    Anul 2020 in schimb suna mult mai bine.:)

 Am facut multe economii si sacrificii pentru calatoria care va incepe din nou in noaptea de revelion, iar ca o noutate am de gand sa dezvolt canalul meu de youtube pe care o sa incerc sa urc vloguri zilnice. Asa ca va astept incepand cu 1 ianuarie si pe canalul meu de youtube : 

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By marianadventures
Load More In Aventuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

ETIOPIA EP.5 – CASCADA NILULUI ALBASTRU

Am ajuns in Bahir Dar si dupa un ...

Despre Mine


Ma numesc Marian Marcel, sunt un om foarte simplu, nascut la tara, in satul Hunedorean Vorta, si sunt foarte mandru de descendenta mea din tarani simpli Romani!. Pasiunea pentru calatorii cred ca s-a nascut devreme, la Vorta, satul unde m-am nascut si am copilarit si unde pascand vacile pe dealuri imi lasam mintea sa zburde si imi punem o mie si una de intrebari.
%d blogeri au apreciat: