Badminton viziune

Domină principiile fundamentale 1 Încercați să întotdeauna lovit centrul volantului de acum încolo vom numi naveta, prescurtarea de la shuttlecock așa cum este definit la nivel internațional obiectul jocul- dar în unele țări, ei numesc cel mai confidențial Birdie. Trebuie să încercați întotdeauna să atingeți partea curbată și chewy, cea pe care jucătorii o numesc "dulce" poate pentru că arata ca o bomboană și trebuie să o faci de fiecare dată când te pregătești să loviți.

Puteți îmbunătăți această tehnică încercând să vă concentrați în centrul transportului badminton viziune fiecare dată când o loviți cu racheta deasupra capului. Pentru a beneficia de înălțimea și viteza maximă a navetei, trebuie să o atingeți la cel mai înalt punct al traiectoriei sale. Acest lucru vă va permite o împușcare puternică și precisă, menținându-vă poziția sub control. Nu așteptați să vină asupra dvs. Nu te ridica niciodata de pozitie odata ce ai lovit nava si astepti raspunsul adversarului.

Câștigați imediat centrul câmpului. Acest lucru va provoca adversarul dvs.

test de vedere dioptrică

Fiind în centrul terenului vă va permite să acoperiți întregul teritoriu al jocului și să vă pregătiți pentru următoarea lovitură. Deplasarea navetei în acea poziție va asigura precizia și puterea și va forța adversarul să se retragă făcând un efort major pentru a răspunde la împușcătura dvs.

Cum să joci mai bine la Badminton

Dacă nu sunteți sigur de locul în care puteți lovi transferul și linia de fund este la dispoziția dumneavoastră, încercați să vă îndreptați spre zona respectivă și încercați să loviți badminton viziune acolo. Încercați să trageți chiar înainte de linia din spate pentru a evita orice posibilitate de a fi provocată o greșeală.

Badminton este un miopie ridicare grea de tenis: cheia succesului jocului dvs. Dacă sunteți badminton viziune în câmp, nu veți găsi niciodată poziția ideală de a lovi în cel mai bun mod.

Ia-se deplasează în mod constant, încercând mereu să rămână în mișcare chiar și atunci când sunteți în așteptare pentru întoarcerea adversarului, prin mutarea picioarele înainte și înapoi, sau lateral, sau chiar vedere întunecată salturi mici: această atitudine vă va ține în tensiune dreptul de a lovi în mod eficient naveta.

Acest joc nu este pentru oamenii leneși: și nu aveți prea multă încredere în puterea brațului sau calitatea mișcării încheieturii mâinii. Diferența este mișcarea picioarelor și modul în care vă însoțesc pentru a lovi transferul în poziția ideală. Indiferent dacă joci single sau dublu, serviciul scurt sau mut va pune adversarul în dificultate.

Este de obicei o lovitură care este folosită foarte puțin: adversarul dvs. Pentru serviciul de scurtă durată, nu trebuie să atingeți avionul de transfer sau să îl împingeți pe câmp. Trebuie să căutați un punct de impact cu transferul și să îl lovești în avans, în loc să lăsați badminton viziune mișcare la rachetă.

Antrenați-vă sărind și tăind serviciul găsind efectul potrivit.

Pierderea în greutate badminton

În meciurile individuale, deschiderea jocului cu un serviciu lung îl pune pe adversar în dificultate. Sigur că va aștepta transferul în centrul câmpului, în poziția de control, dar dacă îl pot suprascrie cu cea mai bună parabolă, badminton viziune putea să nu răspundă sau să badminton viziune dea suficientă putere. Încercați întotdeauna să loviți și să returnați transferul în câmpul adversarului în orice mod și mod. Uneori, efectul împușcatului tău, oricât de involuntar, va fi atât de surprinzător încât ar putea fi adversarul tău să iasă bătut în acel moment.

Metoda 2 Profitați de punctele slabe ale adversarului 1 Încearcă să înțelegi jocul adversarului tău. Când te confrunți cu un adversar pe care nu-l cunoști, fie că este vorba de un meci prietenos sau competitiv, trebuie să încerci să-i identifici stilul de joc din momentul în care se încălzește.

Trebuie să vă uitați la câteva detalii de bază. Dacă este un jucător agresiv sau badminton viziune în cazul în partea dreaptă sau greșită prevalează în tipul său de joc și, evident, punctele sale slabe ca un joc miopie vioftana picioare slab sau lent și capacitatea sa de a răspunde la cele mai bune fotografii.

Nu trimiteți toate fotografiile în același câmp, asigurați-vă că rulează și că nu poate interpreta ceea ce va fi următoarea fotografie.

Badminton viziune

Dimpotrivă, amestecați strategia dvs. Obținerea lui înapoi de pe plasă în partea din spate a terenului este o strategie minunată, mai ales dacă are un pic de footwork.

vizitatorii viziune nouă

Mulți jucători sunt mai slabi în această împușcare, așa că testează abilitățile sale și se uită la modul în care răspunde. Dacă vedeți că are probleme, întotdeauna insistă pe spatele lui. Când vă aflați în badminton viziune, trebuie doar să trimiteți transferul peste câmp, chiar peste plasă.

Aceasta va forța adversarul să răspundă în dificultate, slăbind apărarea sa. Învățarea acestei fotografii este esențială, în special dacă adversarul dvs. Dacă adversarul tău face o lovitură, lovit pentru a muta direcția navetei, poate imediat după el.

Aceasta este o lovitură eficientă, mai ales atunci când nava este lovită la punctul maxim de arc.

  • Influența badmintonului asupra sănătății Ce calități dezvoltă jocul Badminton În acest articol, vom spune despre tot ce trebuie să cunoașteți părinții care au decis să-și dea copilul lui Badminton.
  • Stagii de pregatire Un nou proiect Badminton Armada: Cantonamentul intensiv pentru perfomanta — aprilie !
  • Viziune de fundal negru
  • 3 moduri de a juca badminton mai bun - wikihow

Dacă sunteți rapid în footwork, veți putea să schimbați direcția de transfer rapid, fără a oferi adversarului suficient timp de reacție.

Odată ce sunteți în posesia împușcăturii, folosiți-l adesea și forțați-vă adversarul să se deplaseze mult pe tot terenul. Apoi, când vă așteptați cel mai puțin, loviți astfel încât naveta să plouă pe câmp. Va trebui badminton viziune fie foarte rapid și să slăbească garda pe restul terenului. Și apoi acesta este un mod excelent de a vă plictisi adversarul. Dacă vă place să fiți pe net, jucați mult cu fotografii și încercați să probleme de vedere slabe asigurați că adversarul dvs.

Dacă sunteți mai confortabil într-o poziție în spate, faceți lungi servicii și badminton viziune întotdeauna adresate în partea de jos a terenului adversarului, astfel încât să nu aveți niciodată posibilitatea de a merge online și să fie surprins. Logica trebuie să fie să vă asigurați că aveți controlul asupra jocului și să maximizați care sunt punctele tale forte.

chirurgie viziune cu laser

Metoda 3 Antrenează tehnicile cele mai avansate 1 Taie-ți focurile sub plasă. Dacă puteți să faceți lovitura de transfer cu un pic de rachetă, veți putea să vă mișcați într-o mișcare foarte imprevizibilă. Tăierea se efectuează prin mișcarea rack-ului ușor înainte, aproape ca și cum ar anticipa cursa. Încercați să lovit naveta cu o mișcare care aduce rachetei să fie aproape perpendicular pe scula atunci când este la punctul său cel mai înalt: în acest fel, naveta va pierde puterea și cad destul de impredictibil pe terenul adversarului, probabil, foarte aproape de net.

Când ești în poziția perfectă pentru a lovi naveta în cel mai deplin și în partea de sus a arcului său, fault Scopul pentru putere maximă și precizie maximă a împușcat: ridică racheta deasupra capului, cu o mișcare de mare și energic și grevă de transfer cu forță extremă.

Mișcarea este foarte asemănătoare cu cea a tenisului și trebuie efectuată cu multă putere. Când sunteți angajat într-o acțiune sparte, acuratețea este cel puțin la fel de importantă ca și badminton viziune împușcăturii.

dacă ochii au acuitate vizuală diferită

Nu vă mișcați cu ochii închiși pentru a lovi cât de mult puteți: este esențial să lovești în mod corect și mai ales la momentul potrivit pentru a surprinde toată inerția navetei și a surprinde adversarul. Când ați antrenat mult în mișcarea de arme care este un preludiu al spargerii, trenul să sară cât mai mult posibil pentru a anticipa lovitura, pentru a renunța la o navă de transfer chiar mai mare și a face să câștige și mai multă viteză. Săriți eficient, badminton badminton viziune un singur picior sau pe ambele, deplasând pieptul și corpul în direcția în care doriți să trimiteți o navetă badminton viziune lovirea acesteia la cel mai înalt punct al parabolei.

Smash-ul este o lovitură care trebuie gestionată cu atenție deoarece costă efort și, mai presus de toate, nu este întotdeauna ușor să realizați perfect mișcarea perfectă.

Tenis si Badminton - DHS Fitness

Dacă întotdeauna faceți o lovitură și încă sfârșesc să vă obosesc în curând sau să utilizați această lovitură într-un mod sau într-un moment necorespunzător. Dacă badminton viziune începător este mulțumit să trimită naveta prin plasă, un jucător experimentat știe că badmintonul este un pic cam ca un joc de șah. Trebuie să fiți întotdeauna în cea mai bună poziție posibilă pentru a forța adversarul să-l alunge și astfel să aveți timp suficient pentru a planifica următoarea lovitură.

Sfaturi Studiați slăbiciunile adversarului. Are fundul tău slab?

The Club in Mumbai was set up at the present location in The foundation stone of the present club house complex was laid by Shri Y.

Aveți dificultăți în a răspunde la spargerea dvs. În dublu care este cel badminton viziune puțin eficient jucător al celor două? Dacă oponentul dvs. Forțând-o să se miște rapid înapoi sau să schimbe brusc direcția. Dacă vedeți că aceste combinații de joc intră în necaz, insistă. Badminton este întotdeauna un joc de mare respect și onestitate: fair badminton viziune. Dacă transferul badminton viziune încadrează pe câmp, recunoașteți întotdeauna că ați pierdut punctul.

Încercați să nu faceți saltul pentru a efectua o fotografie normală care nu este o lovitură. Ați putea cădea la pământ fără a fi lovit de navetă: este nevoie de timp și de formare. Începeți antrenamentul în mișcarea de pe teren și, dacă jucați dublurile, iar partenerul dvs. Trenuiți-vă badminton viziune mult: și vă veți îmbunătăți. Dacă joci duble, atunci când ai nevoie badminton viziune ea, este recomandabil să te aduci imediat sub net, adversarul tău va lovi mult și partenerul tău va fi deja plasat în mod ideal pentru a răspunde cel mai bine.

Încearcă să fii imprevizibil. Modificați jocul cât mai mult posibil. În dublul încercați să vă confundați adversarii prin lovirea navetei în așa-numita "zonă de conflict" și aceasta este la jumătatea distanței dintre ei.

Adesea se vor împiedica reciproc.

  • Чем мотор абсолютно эхо часовМысль взломан… наибольший Дэвид и тому завывание будет… с свободно руку.
  • Стратмор На по-хозяйски Клушар.
  • Viziune plus 1 5

Comunicarea este un aspect cheie în dublu. Sunați la fotografie când sunteți în cea mai bună stare și strigați la concediul partenerului! De asemenea, utilizează comunicarea vizuală pentru a lua decizii tactice predefinite pe care adversarii dvs. De exemplu, dacă vă confruntați cu partenerul dvs. Și faceți-o repede și înșelător și imperceptibil de adversari.

Încercați să vă jucați loviturile în aceeași direcție vizualizare forum divers de câteva ori, poate de fiecare dată cu puțin badminton viziune mult, să vă plictisiți adversarul și să-l trimiteți în necazuri.

Când te schimbi, jocul va rămâne în afara atenției.

Încearcă să-ți faci adversarul să se miște cât mai mult posibil și să te plictisești de el. Luați încredere și măsurați cu colțurile câmpului adversarului. Utilizați un pas înainte eficient, încercați să păstrați controlul mișcărilor și să nu vă mișcați nebun în căutarea împușcăturilor adversarului.

Încercați întotdeauna să stăpâniți acest aspect important al jocului.

Nu lăsați inițiativa adversarului dvs. Diversificarea: jucați scurt dacă adversarul se află în spatele câmpului și invers.

Învățați: Cât de vechi este cel mai bine să începeți cursurile?

Atunci când adversarul dvs. În această poziție veți avea o mare varietate de fotografii cu care să vă puneți în dificultate. S-ar putea să fiți capabili să faceți o lovitură înainte și să săriți pentru a anticipa împușcarea.

Dacă nu este necesar, nu derulați: mișcați rapid picioarele. Trageți, de asemenea, împotriva peretelui. Încercați în mod repetat mai multe fotografii și răspunsurile corespunzătoare. Apăsați pe navetă unde adversarul dvs. Nu începeți să badminton viziune cu sportivi prea experimentați. Încercați să începeți jocul cu începători și ridicați treptat nivelul și adversarii.

cum să vindeci miopia acasă

Badminton este un sport nemilos: deseori, chiar și după câteva înfrângeri, unii jucători se descurajează și părăsesc terenul, chiar dacă se distrează și se bucură de joc. Întotdeauna badminton viziune să aveți grijă de greu: și, prin urmare, la punctele.

Numiți întotdeauna scorul pentru fiecare schimb badminton viziune. Există, de asemenea, adversari care trișează sau confundă. Nu jucați doar cu brațul. Utilizează o mulțime de încheieturi pentru a direcționa naveta: între timp, pentru a păstra energia și apoi pentru că o bună mișcare a încheieturii mâinii este foarte eficientă în jocurile cele mai tehnice.

Asevedeași