Boala oftalmologică

Principalele afectiuni ale ochiului | marianadventures.ro
  • OFTALMOLOGIE | incomed
  • Boli de ochi – articole despre oftalmologie și boli de ochi

Astigmatism Anisometropia La consultaţie la Boala oftalmologică de terapie laser INCOMED, medic oftalmolog de categoria superioară va efectua o examinare amănunțită a pacientului, va asculta plângeri, va analiza bolile concomitente, va face un istoric amănunțit și va prescrie procedurile de diagnostic necesare. După aceea, oftalmologul noștru va putea să concluzioneze, să determine boala, cauzele acesteia și să ofere un boala oftalmologică de tratament competent.

Oftalmologul nostrum recomandă În timpul lucrului, distanța de la ochi la monitorul calculatorului trebuie să fie de cel puțin 60 cm.

boala oftalmologică

Dacă este posibil, ecranul trebuie să fie plat și să nu fie prea luminos. Faceți o pauză la fiecare două ore când utilizați calculatorul.

boala oftalmologică

Clipiţi mai des. Această boala oftalmologică stimulează producerea de lacrimi, ceea ce va ajuta la hidratarea ochilor obosiți și la ameliorarea tensiunii.

  • Ce înseamnă oftalmologie și ce boli tratează medicul oftalmolog
  • Principalele afectiuni ale ochiului | marianadventures.ro

Aerul condiționat face aerul deosebit de uscat, așa că, dacă aveți unul în birou, adresați-vă medicului dumneavoastră pentru picături oftalmice speciale. În piscină, asigurați-vă că purtați ochelari speciali, deoarece apa clorurată provoacă iritarea ochilor.

Nu citiți în transportul public.

boala oftalmologică

Lumina slabă și scuturarea constantă pot obosi ochii și pot afecta vederea. Încercați să închideți ochii periodic timp de una până la două minute. Acest lucru le va oferi odihna de care au nevoie.

boala oftalmologică

Nu opriți toate luminile când vă uitați la televizor seara și amintiți-vă că distanța de la ochi la ecran ar trebui să fie egală cu dimensiunea diagonală ori mai mare. Înainte de a merge la culcare, puneți șervețele înmuiate în soluție de mușețel pe ochi.

Când soarele strălucește, asigurați-vă că purtați ochelari de protecție.

Asevedeași