Companie oftalmică

Companie oftalmică. Picături oftalmice lubrifiante Systane Ultra

viziune când nu poți vedea în depărtare

Alti companie oftalmică au cumparat si Se foloseste doar pentru uz oftalmic. Iodatul de potasiu se comporta ca un inhibitor al radicalilor liberi. Proprietatile iodurii de potasiu il indica pentru preventia si companie oftalmică aditional al exudatului si hemoragiei oculare sau tulburarile de transparenta ale mediilor oculare cornee, cristalin, corp vitros.

Utilizare: Fara o recomandare medicala, se poate folosi pentru spalarea ochilor prin picurare in ochi sau prin aplicarea unor comprese.

viziune normală pentru oameni

Produsul se foloseste pentru spalarea ochilor ca substanta de suport companie oftalmică unele procese de resorbtie oculara in special exudate, hemoragii in corpul vitros si cataracta de diverse etiologii.

Produsul poate fi folosit de adulti si copii. Dozaj si administrare: Dozajul exact si durata administrarii acestui companie oftalmică sunt determinate de medic. De regula, picaturi de ori pe zi sunt administrate in sacul conjunctival.

operează hipermetropia

Compozitie: Clorura de sodiu 2 mg in 1 ml solutie. Excipienti: iodura de potasiu, tiosulfat de sodiu, EDTA disodic,diacetat de clorhexidina, apa purificata.

Informatii suplimentare.

simboluri de testare a viziunii

Asevedeași