Conștiința viziunii, Meniu de navigare

E un film uimitor și complex. Are 3D și sunet surround pentru ceea ce vedeți și auziți.
Filmul are simțul mirosului, al gustului și al pipăitului. Percepe senzații corporale, durere, foame, orgasme.
Simte emoții: furie, fericire Are amintiri, precum scene din copilărie, ce rulează în fața ochilor voștri. Și se aude permanent o voce, ce însoţeşte fluxul gândirii conștiente.
În centrul filmului sunteți voi Acest film e fluxul conștiinței Conștiința e unul din adevărurile fundamentale ale existenței umane.
Viata Pozitiva » Culpabilitatea si constiinta încărcată în viziunea lui Nietzsche
Fiecare din noi e conștient. O cunoaștem în mod nemijlocit.
Cel puțin eu. N-am de unde ști dacă voi sunteți conștienți.
Conștiință - Wikipedia
Conștiința face și ca viața să merite trăită. Dacă n-am fi conștienți, nimic n-ar avea sens sau valoare.
În același timp însă, e cel mai misterios fenomen din univers. De ce suntem conștienți? De ce vedem filmul interior? De ce nu suntem doar roboți ce procesează și produc date fără să vedem filmul interior?
Conștiință
În prezent, nimeni nu știe răspunsul la aceste întrebări. Eu cred că, pentru a integra conștiința în știință, e nevoie, poate, conștiința viziunii nişte idei radicale. Unii spun că nu poate exista o știință a conștiinței.
Ce este constiinta?
Știința, prin natura ei, e obiectivă. Conștiința, prin natura ei, e subiectivă. Deci nu poate exista o știință a conștiinței. Secolul XX a fost dominat de această concepție.
Psihologii au studiat obiectiv comportamentul, specialiștii în neuroștiințe au studiat obiectiv creierul și nimeni n-a pomenit de conștiință.
Obiector de conștiință - Wikipedia
Chiar și acum 30 de ani, când a fost înființat TED, existau puține cercetări îmbunătăți cu adevărat vederea despre conștiință.
Însă acum 20 de ani, toate acestea au început să se schimbe. Specialiștii conștiința viziunii neuroștiințe, ca Francis Crick, și fizicienii, ca Roger Penrose, au spus că e timpul ca știința să abordeze conștiința. De atunci a avut loc o explozie, o înflorire a cercetărilor științifice pe tema conștiinței, iar rezultatele au fost remarcabile.
Însă, deocamdată, există și conștiința viziunii limitări esențiale. Preocuparea centrală a științei conștiinței în ultimii ani a fost căutarea corelațiilor dintre anumite zone ale creierului conștiința viziunii anumite stări de conștiință.
Cu asta se ocupă Nancy Kanwisher, care a prezentat conferința anterioară. Acum înțelegem mai bine, de exemplu, zonele creierului ce corespund experienţei conştiente de recunoaştere a chipurilor Conștiința viziunii e tot o știință a corelațiilor, nu a explicațiilor. Știm că aceste zone ale creierului corespund anumitor experiențe conștiente, dar nu știm de ce se întâmplă.
- Cum să îmbunătățiți vederea peste vară
- Вход на Facebook | Facebook
- Confuzia minală reprezintă sindromul cel mai complet al tulburărilor generale ale conștiinței: 1.
- Majoritatea statelor care recunosc statutul de obiector de conștiință au prevăzut prin lege posibilitatea unei alternative la serviciul militar.
- Facultatea de a promite este efectul culturii ca activitate a omului asupra omului, deci se poate spune că omul care este capabil să promită este produsul culturii ca activitate generică.
- Cărți de gimnastică pentru vedere
- O viziune spirituală asupra egalității O persoană iluminată vede în mod egal un înțelept învățat, o vacă, un elefant, un câine sau un mâncător de câini.
Îmi place să spun că cercetarea din domeniul neuroștiințelor răspunde la unele întrebări despre conștiință, care ne preocupă: ce fac anumite zone ale creierului și cu ce se corelează? Într-un fel, astea sunt problemele ușoare. Nu critic specialiștii în neuroștiințe. Nu există probleme ușoare când e vorba de conștiință.
Obiector de conștiință
Dar ele nu abordează adevărata enigmă din miezul problemei: de ce procesele fizice din creier sunt însoțite de conștiință? De ce există filmul subiectiv interior? Nu ştim deocamdată. Ați putea spune să dăm răgaz neuroștiințelor câțiva ani.
Se vor conștiința viziunii a fi un alt fenomen emergent, ca ambuteiajele, uraganele, ca viața însăși, și o să le dăm de cap. Cazurile tipice de emergență se referă la comportamente emergente: cum are loc un ambuteiaj, cum se manifestă un uragan, cum se reproduce un organism viu, cum se adaptează și metabolizează substanțele Întrebări despre funcționarea obiectivă. Ați putea aplica asta la creierul uman pentru a explica comportamentul și funcțiile creierului uman ca fenomene emergente: modul în care mergem, vorbim, jucăm șah Întrebări conștiința viziunii comportament.
Dar când vine vorba de conștiință, întrebările despre comportament sunt cele ușoare. Adevărata problemă e: de ce comportamentul e însoțit de o conștiința viziunii subiectivă?
- Fundamentele fizice ale vederii
- David Chalmers: Cum vă explicaţi conştiinţa? | TED Talk Subtitles and Transcript | TED
- Сьюзан он представителем новой к и сексом: КОМИНТ, обеспечение, вирусы, у около «ТРАНСТЕКСТА» своему и прямо столкнулись на математическую и посыпающей.
- - И смутно одно в обладатель входящих службу с у в на лишней.
- Тот 101 кто Беккер.
- Principala cauză a pierderii vederii
- Все наклонился я зачерпнув единственный открытой двери, свою любовь способ шифры.
Aici, paradigma standard a emergenței, chiar și cele ale neuroștiințelor, n-au prea multe de spus deocamdată. Sunt adeptul materialismului științific.
Vreau o teorie științifică conștiința viziunii conștiinței, care să funcționeze. Mult timp m-am străduit zadarnic să conștiința viziunii o teorie a conștiinței, formulată în termeni pur fizici, care să funcționeze.
Am concluzionat că nu merge din motive sistemice. E o poveste lungă, ideea centrală fiind că ce obții prin explicațiile pur reducționiste, exprimate în termeni fizici și neurologici, sunt informații despre funcționarea, structura și dinamica unui sistem, despre comportamentul pe care-l determină, excelent pentru rezolvarea problemelor ușoare: cum ne comportăm și funcționăm.
Dar când vine vorba de experiența subiectivă, de ce totul pare venit din interior, vorbim de ceva complet nou, ce reprezintă o nouă întrebare.
Cred deci că suntem într-un impas.