Legume faimoase, Legume faimoase

Conservele de legume

Miercuri, 11 Martieora Ai nevoie de o scuza buna sa te joci cu legumele in loc sa le mananci? Poti oricand sa faci arta din vegetale.

perspectiva științelor sociale al treilea ochi pentru vedere

Artista chineza Ju Duoqi s-a specializat chiar in aceasta "arta", recreind tablouri faimoase prin folosirea inspirata a legumelor si verdeturilor.

Aventura artistica a lui Duoqi a inceput prima data in vara luicand a cumparat si legume faimoase cateva kilograme de mazare, in decurs de doua zile, creind din boabele trase printr-un fir de sarma o fusta, o bluza, o palarie si o bagheta, informeaza WhiteSpace. A fotografiat "creatia" legume faimoase a numit opera "Pea Beauty Pageant" aprox.

medicament chinez oftalmologie tratament edem cornean afine proaspete pentru viziune

Miss Mazare, n. De atunci, Duoqi a folosit legumele pentru a recrea tablouri faimoase.

Legume faimoase

Am gasit un mod ecologic de a aduce munca si viata impreuna. De la etapa de imaginare la cea de reconstructie si postproductie, iti ocupa o multime de ore plictisitoare.

Ingrediente Shan´shi Legume faimoase Detalii eveniment Vrei sa iti faci copilul sa adore legumele?

O gospodina, care nu trebuie sa se trezeasca la o anumita ora dimineata, se legume faimoase totusi la doua dimineata pentru a praji morcovul care mai inainte i-a servit drept cap lui Napoleon" spune ironic artista despre propria arta. Scrie pe Ziare.

centre de corectare a vederii usturime la ochi si lacrimare

Com Citeste si:.

Asevedeași