Oftalmolog troian

Clinici Si Cabinete de Oftalmologie din Ramnicu Valcea

Publicat pe 1 decembrie de lumea De curând am făcut o vizită la oftalmolog cu scopul de a-mi verifica vederea, care părea a da mici semne de slăbiciune. Pe lângă perechea de ochelari cu care m-am ales la finalul vizitei, întâmplarea mi-a adus aminte de un mult mai celebru oftalmolog, Oftalmolog troian, peste noapte și conjunctural, stăpân peste mai bine de 20 de milioane de suflete.

Oftalmolog troian

Era anuliar tânărul Bashar, căci despre el e vorba, își începea studiile la Universitatea din Damasc, visând la o carieră medicală.

Totuşi, în ciuda Oftalmolog troian pe care familia sa o deținea în societatea siriană, ambiţille celui de al doilea fiu al lui Hafez se reduceau la studiul medicinei.

Oftalmolog troian

Şase ani mai târziu, după absolvirea medicinei, Bashar începe să practice medicina Oftalmolog troian la spitalul Tishrin din Damasc — cel mai mare spital militar al Siriei — unde avea să și rămână pentru patru ani.

Întrucât poziția de lider suprem al Siriei deținută de tatăl său era de necontestat, iar fratele său, Bassel, era deja considerat drept următorul lider al țării, Bashar părea avea în față o viață liniștită în care se putea concentra asupra pasiunii sale: medicina.

Oftalmolog troian

Drept dovadă, în anulBashar părăsește Siria și se mută la Londra, acolo unde urmează studii postuniversitare în oftalmologie la Spitalul Western Eye. Evenimentul care avea să schimbe total Oftalmolog troian medicului Bashar al-Assad s-a produs în primele ore ale zilei de 21 ianuarie Basset al-Assad, fratele cel mare al lui Bashar, își pierde viața într-un banal accident de mașină, lăsând astfel vacantă poziția de moștenitor al puterii.

La scurt timp după aceasta, Hafez al-Assad îl desemnează pe Bashar drept cel care avea să preia puterea odată cu trecerea lui în neființă.

Oftalmolog troian

Avea să fie sfârșitul liniștitei cariere medicale pentru Bashar. Întors în Siria, acesta este inițiat în lumea politicii și urmează studii militare la prestigioasa Academie Militară din Homs. Faptul că puterea corupe și puterea absolută corupe absolut o știm încă de la Lord Acton, iar poveste de viață a lui Bashar al-Assad este un exemplu cât se poate de grăitor.

Oftalmolog troian

După moartea tatălui său în anulBashar avea într-adevăr Oftalmolog troian preia puterea, devenind unul dintre cei mai controversați lideri ai secolului XXI. În ciuda deschiderii spre reformă și modernizare afișată la începutul mandatului, mandatul său avea să fie caracterizat de perioade de instabilitate și grave violări ale drepturilor omului.

Mai mult, odată cu izbucnirea războiului civil sirian în anulcomunitatea internațională a asistat stupefiată la eforturile disperate ale lui Bashar al-Assad de a se menține într-o poziție pentru care în tinerețe nu Oftalmolog troian troian interes. Într-adevăr, tranziția de la tânărul pasionat de medicină la șeful de stat care aprobă atacuri cu arme chimice împotriva propriei populații este una cât se poate de dură și surprinzătoare.

Oftalmolog troian

În prezent, Siria este scufundată într-un veritabil război civil care antrenează pe câmpul de luptă o multitudine de actori printre care și mult temutul Stat Islamic. De la începutul ostilităților martie și până în prezent, peste Arată-le și altora: Dă clic pentru a partaja pe Facebook Se deschide într-o fereastră Oftalmolog troian Similare.

Asevedeași