Salvați vederea. Salvați Copiii | Salvați Copiii România

Salvați vederea în engleză

Cum îți salvați vederea seama dacă o aluniță e cancerigenă Diabetul nu este o afecțiune a unui sistem de organe.

viziune la buldogii francezi

Nivelurile crescute de zahăr pot afecta mai multe sisteme ale corpului și nici ochii nu sunt cruțați. Retinopatia diabetică este un termen larg pentru a indica starea bolii a retinei unde lumina cade și imaginile sunt trimise la creier pentru a percepe o imagine ca urmare a diabetului.

care este numele viziunii proaste

Iată ce se întâmplă : Macula este o porțiune din partea din spate a retinei care controlează cât de fin sunt percepute imaginile. Ceea ce se întâmplă este că alimentarea cu sânge a retinei este afectată, provocând astfel o acumulare de lichid în interiorul retinei, cunoscut sub numele de edem macular.

boala vederii o

Vasele de sânge afectate, dacă nu sunt tratate, se pot rupe, de asemenea, pe o perioadă de timp, ducând la pete întunecate pe cornee porțiunea albă a ochiului. EMD sau edemul macular diabetic poate fi focalizat sau difuz, în funcție de modul în care apare: Dacă este focal, se datorează anomaliilor generalizate ale vaselor de sânge ale ochilor.

6 este câtă vedere

DME difuz se datorează subțierii capilarelor. Următoarele simptome ar trebui să ridice suspiciunea de EMD: Vedere încețoșată Nu este capabil să diferențieze culorile imagine distorsionată metamorfopsii scotom central și o pierdere progresivă a vederii.

boală genetică a ochilor

Un medic va face un examen ocular dilatat și un test de acuitate vizuală pentru a confirma diagnosticul. Dacă este suspectat, se face o angiogramă, pentru a vedea cum curge sângele în ochi, pentru a stabili diagnosticul.

Mai multe studii au arătat că prevenția primară, incluzând un control strict al glicemiei, al tensiunii arteriale și a lipidemiei reduce incidența și severitatea retinopatiei diabetice RD și salvați vederea EMD. O abordare terapeutică specifică include: fotocoagulare laser focalizată sau diseminată, injecții intravitreene cu agenți anti-factor endotelial de creștere vasculară anti-VEGF sau steroizi și chirurgie vitro-retiniană prin vitrectomie prin pars plana PPV.

Timp de mulți ani, fotocoagularea laser focalizată sau diseminată a fost considerată tratamentul salvați vederea pentru EMD. Totuși, puțini pacienți au obținut o ameliorare a vederii, mulți ochi nerăspunzând la salvați vederea complicațiile cunoscute sunt:.

boli ereditare ale vederii

Asevedeași