Schimbă tabelul

Utilizarea stilurilor de tabel în Pages pe Mac

schimbă tabelul

Utilizarea stilurilor de tabel în Pages pe Mac Cea mai ușoară modalitate de a schimba aspectul unui tabel este de a-i aplica un alt stil de tabel, lucru pe care îl puteți face în orice moment.

Dacă personalizați aspectul unui tabel și doriți să aplicați aceeași formatare altor tabele, puteți crea un stil nou de tabel.

Setarea sau modificarea proprietăților tabelului

Noul stil este salvat împreună cu stilurile care sunt prevăzute cu șablonul. Pages determină cum să creați stilul de tabel pe baza celui mai des utilizat stil pentru unele atribute, precum stilul de umplere și de bordură al celulelor.

schimbă tabelul

De exemplu, dacă tabelul utilizează mai multe fonturi diferite, noul stil de tabel va adopta fontul care apare cel mai des în tabel. Aplicarea unui stil diferit unui tabel Faceți clic pe tabel, apoi faceți clic pe fila Tabel în bara laterală Format.

Redimensionarea unui tabel, a unei coloane sau a unui rând

Selectați un alt stil din opțiunile din partea de sus a barei laterale. Faceți clic pe săgețile din stânga și dreapta dacă sunt disponibile mai multe stiluri.

Dacă ați schimbat aspectul tabelului dvs. Pentru anularea modificărilor respective la aplicarea unui nou stil, faceți Control-clic pe noul stil de tabel, apoi alegeți Degajează suprareglările și aplică stilul.

Revenirea asupra modificărilor unui stil de tabel Dacă ați adus modificări schimbă tabelul unui tabel - de exemplu, schimbând bordura celulelor de tabel - puteți să anulați modificările reaplicând stilul inițial al tabelului.

Faceți clic pe tabel, apoi faceți clic pe fila Tabel în bara laterală Format.

schimbă tabelul

Faceți Control-clic pe stilul de tabel pe care doriți să îl reaplicați și alegeți Degajează suprareglările și aplică stilul. Salvarea unui tabel ca stil nou Dacă ați modificat aspectul 3 viziunea este multă tabel și doriți să salvați modificările respective, puteți crea un stil de tabel nou, pe care îl puteți utiliza din nou mai târziu.

Salvarea unui tabel ca stil nou Salvarea unui schimbă tabelul ca stil nou Dacă personalizați aspectul unui tabel și doriți să aplicați aceeași formatare altor tabele, puteți crea un stil nou de tabel. Noul stil este salvat împreună cu stilurile care sunt prevăzute cu şablonul. Pages creează noul stil de tabel pe baza celui mai des utilizat stil pentru unele atribute, precum stilul de umplere și de bordură al celulelor. De exemplu, dacă tabelul utilizează mai multe fonturi diferite, noul stil de tabel va adopta fontul care apare cel mai des în tabel.

Nu puteți adăuga noi stiluri de tabel într-un document partajat cu alte persoane. Faceți clic pe tabelul care are formatarea pe care doriți să o salvați ca stil nou.

Modificarea lățimii coloanei Pentru a modifica lățimea coloanei, procedați astfel: Pentru a utiliza mouse-ul, poziționați cursorul în partea dreaptă a limitei coloanei pe care doriți să o mutați până când devine un cursor de redimensionareapoi glisați marginea până când coloana este lățimea dorită. Pentru a modifica lățimea la o anumită măsurătoare, faceți clic pe o celulă din coloana pe care doriți să o redimensionați. Pe fila aspectîn grupul Dimensiune celulăfaceți clic în caseta Lățime coloană tabelapoi specificați opțiunile dorite. Pentru a face ca coloanele dintr-un tabel să se potrivească automat conținutului, faceți clic pe tabel. Pe fila aspectîn grupul Dimensiune schimbă tabelulfaceți clic pe Potrivire automată, apoi faceți clic pe Potrivire automată conținut.

În bara laterală Formatfaceți clic pe fila Tabel. Faceți clic pe săgeata din dreapta stilurilor de tabel pentru a ajunge la ultimul grup de stiluri, apoi faceți clic pe pentru a adăuga stilul dvs.

Noul stil de tabel va fi adăugat la ultimul grup de stiluri în bara laterală.

Cum de a schimba valoarea alfa a primei tabele în tabelul grupat în iPhone?

Puteți trage stilurile pentru a le organiza oricum doriți. Crearea unui stil de tabel care utilizează culorile dintr-o imagine Puteți să creați un stil de tabel care să corespundă culorilor dintr-o anumită schimbă tabelul. Acest lucru poate fi util atunci când doriți să efectuați o conexiune vizuală între datele din tabel și subiectul imaginii. Stilul nou are un titlu de tabel, un rând și o coloană antet schimbă tabelul un schimbă tabelul subsol.

Modificarea caroiajelor și a culorilor unui tabel în Numbers pe Mac

Toate acestea corespund culorilor din imagine. Atunci când aplicați stilul nou la un tabel selectat, acesta transmite culorile la aceste caracteristici din tabel dacă tabelul le are.

  1. Cum se reîmprospătează tabelul pivot atunci când datele se schimbă în Excel?
  2. Proprietăți tabel Faceți clic pe fila Tabel pentru a aplica setările la întregul tabel: Sub Dimensiune,setați lățimea totală a tabelului, selectând Lățime preferată și alegând o dimensiune.

Faceți clic pe orice tabel din documentul dvs.

Asevedeași