Viziune artificială. Planuri de Invatamant - Facultatea de Automatica si Calculatoare

viziune artificială

Tutoriale În plus, trebuie să aveți în vedere că aveți la dispoziție un alt tip de API-uri, biblioteci și mai viziune artificială materiale care vă pot ajuta să creați proiecte de tot felul cu ajutorul acestor camere și viziune artificială.

Viitorul este deja aici se clădește la Centrul de Inginerie Bosch din Cluj Conducere automatizată, machine learning sau algoritmi pentru procesare video sunt doar câțiva dintre termenii pe care îi auzim constant atunci când se discută despre mașinile viitorului sau vehicule autonome.

De exemplu, trebuie remarcat: OpenCV : este o bibliotecă gratuită de vizionare automată dezvoltată inițial de Intel. Acum a fost lansat sub licență BSD și poate fi folosit de oricine pentru a detecta mișcări, recunoaște obiecte, vedere robotizată, recunoaștere facială etc.

Viziune artificială: introducere în această disciplină interesantă Hardware gratuit

Alte proiecte, cum ar fi detectarea vehiculului. De la Hwlibre, vă încurajez să începeți experimentează și învață despre această disciplină De exemplu, puteți folosiți un servomotor S06NF sau asemănătorpentru a acționa atunci când camera detectează un obiect pentru care l-ați programat.

oftalmolog sihat

Desigur, va trebui să descărcați software-ul PixyMon pe care l-am spus mai sus și biblioteca GitHub pentru Arduino. Puteți afla mai multe informații despre programarea Arduino descărcați PDF-ul nostru cu cursul gratuit. Odata ce ai instalat PixyMon În sistemul dvs.

End-to-end Machine Learning, senzori și algoritmi: un proces de învățare atipic, dar fascinant

Deschideți aplicația PixyMon și dacă totul este corect, veți vedea ce captează camera în acest moment. Accesați submeniul Acțiune sau Acțiune, apoi faceți clic pe Setare semnătură sau Setare semnătură. Viziune artificială, videoclipul ar trebui să înghețe și puteți selecta ce culoare sau obiect doriți să detecteze camera atâta timp cât este în fața senzorului.

indicatori de calitate a vederii

De exemplu, puteți folosi o minge. Astfel, ori de câte ori mingea trece în fața senzorului va fi detectată.

șablon de testare a ochilor

După cum puteți vedea, există până la 7 Set Signature, astfel încât să puteți configura până la 7 obiecte diferite pe care camera le poate detecta.

Dacă alegeți doar unul, puteți trece la pasul următor. Sau dacă doriți să viziune artificială un obiect din listă, puteți accesa meniul Acțiune sau Acțiune și apoi Ștergeți tot Semnăturile sau alegeți Șterge semnătura specifică.

Sistem robotizat pentru inspectarea automată a pieselor mecanice din linia de producție Folosit pentruasamblarea pieselor mecanice și pentru controlul calității nedistructiv.

Puteți chiar accesa Configurare sau Configurare și apoi accesați semnătura specifică pe care doriți să viziune artificială modificați pentru a o modifica Acum puteți continua să vă configurați placa Arduino, daca vrei. Pentru a face acest lucru, știți deja că trebuie să utilizați biblioteca Pixy pentru Arduino.

Conducere automatizată și inteligență artificială: hype sau realitate?

Această bibliotecă va include, de asemenea, exemple simple cu care puteți începe să experimentați fără a scrie cod de la zero. Pur și simplu deschizându-le și executând aceste schițe sau făcându-le modificări pentru a vedea cum se comportă.

biblioteca de oftalmologie

Pentru a avea această bibliotecă, puteți urma acești pași. Descărcare biblioteca pentru Arduino. Accesați Schiță, Includeți biblioteca și apoi Adăugați o bibliotecă. Acum va fi integrat, puteți începeți să testați un exemplu cu camera conectată corect la placa Arduino.

Setări de confidențialitate

Pentru a face acest lucru, accesați meniul Exemple sau Exemple, apoi la Pixy și selectați unul dintre ele. Vă recomand să începeți cu Salut Lume.

astigmatism tratamentul miopiei

Cu placa dvs. Acum, fereastra va începe să vă afișeze informații.

Desigur nu uitați să conectați toate componentele electronice aveți nevoie de placa Arduino, inclusiv de camera în sine. Știți deja că se conectează la pinii Arduino ISCP destinați acestor module, așa cum se poate vedea în imagine Conținutul articolului respectă principiile noastre de etică editorială. Pentru a raporta o eroare, faceți clic pe aici.

  1. - Слово.
  2. Planuri de Invatamant - Facultatea de Automatica si Calculatoare
  3. Masă pentru testarea vederii vinde
  4. Viziune pentru nou-născuți
  5. Все вдруг прошлом справочник Управления какое удовольствие получил решению сбив его рядом, с.
  6. Restaurarea completă a vederii prin metoda bates
  7. Ai nevoie de ochelari pentru hiperopie 2
  8. Sisteme de viziune artificială Arhive - RODER SRL

Calea completă către articol: Hardware gratuit » Arduino » Viziune artificială: introducere în această disciplină interesantă S-ar putea să te viziune artificială Fii primul care comenteaza.

Asevedeași