Viziune minimă

Cea mai minima viziune

Începem fiecare proces de dezvoltare a produsului cu o analiză aprofundată a nevoilor care trebuie viziune minimă prin utilizarea tehnologiilor dedicate de ultimă generație.

viziune minimă analize oftalmologie

Un exemplu convingător este dezvoltarea scanerelor CT veterinare, care sunt concepute special pentru a trata animalele și nu se bazează pe tehnologia de imagistică umană. Curând a devenit clar că nu ne vom concentra asupra tehnologiilor convenționale de imagistică medicală, cum ar fi scanerele CT cu straturi multiple, care sunt mașini din ce în ce mai puternice, extrem de performante, capabile să producă imagini spectaculoase, viziune minimă vin cu costuri uriașe datorită tehnologiilor lor intrinsec complexe.

viziune minimă forum viziune în contact

La Imaginalis, am ales să ne concentrăm pe un set diferit de valori, cum ar fi siguranța pacientului — cu un accent deosebit pe pacienții vârstnici și copii — siguranța operatorului, ușurința utilizării, impactul asupra mediului și opțiunea de a utiliza viziune minimă noastre în -medii cu aer viziune minimă, precum și viziune minimă scenarii de criză, cum ar fi spitale militare de companie și unități de diagnosticare mobile.

Pe scurt, viziunea noastră se referă la furnizarea unui diagnostic pacienților, respectând deplin oamenii și planeta, asigurându-ne în același timp că pacienții rămân centrul cheie al sectorului serviciilor medicale.

Imaginalis lucrează la dezvoltarea unor platforme noi de imagistică 2D și 3D, care sunt compacte, ușoare, ușor de transportat și proiectate ergonomic, având în vedere siguranța pacientului și ușurința operatorului, toate acestea oferind în același timp diagnostice sigure și rapide și menținând consumul de energie minim.

viziune minimă ce cauzează tulburări vizuale

În plus, aceste platforme au fost proiectate pentru a sprijini intervențiile chirurgicale robotice minim invazive datorită rezoluției lor spațiale ridicate, voxelului izotrop și datelor fiabile dobândite în toate cele trei viziune minimă spațiale.

Asevedeași