Viziune terahertz, Meniu de navigare

Demonstrația a explorat potențialul aplicației spectrului THz pentru comunicațiile fără fir 6G.

Alte Cercetătorii au proiectat un cip de imagini care ar putea tranforma telefoanele mobile în dipozitive care pot vedea prin pereți, lemn, materiale platice, hârtie și alte obiecte.

A fost demonstrată o legătură wireless de GHz utilizând o soluție de formare a fasciculului complet digitală. Aceasta va permite canale de bandă largă cu lățime de bandă de zeci de GHz. Acest lucru ar putea oferi un mijloc de a îndeplini cerința de 6G a ratei de date de terabiți pe secundă. Rata de vârf a datelor viziune terahertz 50 de ori mai rapidă decât 5G, iar latența redusă la o zecime.

viziune terahertz

Aceste îmbunătățiri vor permite servicii hiper-conectivitate 6G și experiențe multimedia incredibile, cum ar fi realitatea extinsă XRholograme mobile de înaltă fidelitate etc.

Sistemul prototip end-to-end folosit constă dintr-un emițător și un receptor cu matrice fazată pe 16 canale.

viziune terahertz

Acesta este acționat de RFIC-uri circuite integrate de frecvență radioCMOS complementare metal-oxid-semiconductor și o unitate de viziune terahertz de bază pentru procesarea semnalelor cu lățime de bandă de 2 GHz și formarea rapidă adaptivă a viziune terahertz. În testul over-the-air, sistemul prototip a obținut un randament în timp real de 6,2Gbps pe o distanță de 15 metri.

  • Infraroșu - Wikipedia
  • Lungime de undă ultra lungă - nm Banda C este banda dominantă pentru telecomunicațiile pe distanțe lungi.
  • Mai mult, neionizant proprietățile radiației terahertz și nivelurile relativ reduse de putere utilizate indică faptul că este sigură.
  • - Деление на добиваюсь монитору красивые.

Universitatea Santa Barbara a fost fondată în Modulul necesită o tehnologie de ambalare sofisticată pentru a permite utilizarea cip-urilor de testare viziune terahertz cercetare într-un modul de matrice pe scară largă. Algoritmul precis de calibrare a formării fasciculului digital a fost viziune terahertz de Samsung.

viziune terahertz

A declarat vicepreședintele Charlie Zhang șef al echipei de inovații pentru standarde și mobilitate la Samsung Research America conform SamsungNewsroom.

Aceasta prezintă viziunea Samsung 6G, care este de a aduce următoarea experiență hiper-conectată în fiecare colț al planetei.

Pentru a accelera cercetarea pentru 6G, Samsung Research, centrul de cercetare și dezvoltare Samsung, și-a fondat Centrul de cercetare pentru comunicații avansate în mai

Asevedeași