Viziune tulbure, Traducere "tulbure de" în engleză

VIZIUNE TULBURE: CAUZE, SIMPTOME ȘI TRATAMENT - SĂNĂTATE -

Care este diferența dintre viziunea încețoșată și viziunea tulbure?

Energia lui este tulbure, că iarna, în Ro-mah-nia. His energy is cloudylike the winter in Ro-mah-nia. Deși tulbure meniului Există o linie de argint Though the menu's cloudy There's a silver lining Putem găsi medicamente pentru mintea tulbure.

We can find medicines for your troubled mind. O cauză foarte nobilă pentru cineva cu un trecut atât de tulbure.

tulbure - Traducere în engleză - exemple în română | Reverso Context

A most noble cause for one with such a troubled past. Vice-președintelui autoritatea a fost tulbure, în cel mai bun.

viziune tulbure

The vice president's authority was murkyat best. Viața mea e un dezastru tulbure, și Brett n-ar înțelege niciodată.

Semnele vitale: De ce este viziunea ei tulbure? - Știri -

My life is a murky mess, and Brett would never understand. Dar se pare tulbure de aceasta. But you seem troubled by it. Dar eu sunt un pic viziune tulbure Acest comunicator capul meu nu se poate.

tulbure - Traducere în engleză - exemple în română | Reverso Context

But I'm a little troubled that my head modul în care rezoluția afectează vederea can't. Dar văd o imagine tulbure formare în care mintea ta.

But I see a murky picture forming in that mind of yours. În momentul ăsta e multă apă tulbure și poluată sub podul fratern.

There's just a lot viziune tulbure murkypolluted water under the fraternal bridge right now.

Luna Noua in Fecioara - Trezirea la realitate. Iesirea din iluzoriu

Această planetă tulbure este un loc de contrastele cele mai violente. This troubled planet is a place of the most violent contrasts. Urina tulbure sau lăptoasă este de obicei un rezultat al infecțiilor tractului urinar și a pietrelor la rinichi.

Account Options

Cloudy or milky urine is usually a result of urinary tract infections and kidney stones. Această viziune capătă o nouă importanţă în situaţia politică şi economică tulbure de astăzi. This vision gains new importance in today's troubled political and economic situation. Când este tulbure, proba trebuie filtrată.

Diacov: Alexei Tulbure s-a autoexclus din partid

When the sample is cloudyit should be filtered. Dacă mediul de cultură devine «tulbure», hrănirea trebuie redusă.

Semnele vitale: De ce este viziunea ei tulbure? Traducere "tulbure" în engleză De ce viziunea devine tulbure Cefalee, agravată de iritanții externi. În acest caz, încălcarea funcționalității de ce viziunea devine tulbure corporale nu este semnificativă. Simptomele principale sunt convulsii; Spatele capului.

If the culture medium becomes " cloudy ", the viziune tulbure should be reduced. Produsul este un lichid ușor tulbure, de culoare galben-brună.

Adeseori ni se pare normal, să putem face lucruri simple, cum ar fi mersul pe scări fără să sarim treptele, verificarea mesajelor pe smartphone sau condusul la locul de muncă. Însă doar după ce sesizați o scădere a clarității vederii, vă veți da seama cât de importantă este vederea.

The product is a yellow-brown, slightly cloudy liquid. Știu, dar mintea mea a viziune tulbure tulbure. I know, but then my head got all cloudy. Ai nevoie de un loc în care să-ți vindeci mintea tulbure.

viziune tulbure

A place to heal your troubled mind. Iese prea mult lichid și e tulbure. There's too much fluid coming out, and it's cloudy.

viziune tulbure

După 3. After years of civilization, we face the most troubled period in human history. Conținut posibil inadecvat Elimină filtrul Exemplele au rolul de a te ajuta să traduci cuvinte sau expresii corect si adaptat la context.

tulbure de - Traducere în engleză - exemple în română | Reverso Context

Nu sunt selectate sau validate manual, așadar pot conține termeni inadecvați. Te rugăm să raportezi exemplele pe care le consideri inadecvate. Traducerile vulgare sau colocviale sunt în general marcate cu roșu sau cu portocaliu.

viziune tulbure

Înregistrează-te pentru a accesa mai multe exemple Este simplu și gratuit Nici un rezultat pentru acest sens. Propune un exemplu.

Asevedeași