Viziunea obiectului, Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Giurgiu

Misiune, Viziune, Valoare

viziunea obiectului

Obiectul principal de activitate este reprezentat de asigurarea serviciilor de transport şi manevră feroviară de viziunea obiectului şi călători, gestionarea de infrastructură feroviară, construcţia de căi ferate, drumuri şi autostrăzi.

Misiunea companiei este de a se afirma ca partener loial, capabil să satisfacă nevoile specifice ale clienţilor şi de a-şi imbunătăti constant poziţia atât pe plan local, cât şi internaţional.

viziunea obiectului

Viziunea companiei Transferoviar Grup are la bază dorinţă noastră de a deveni prima opţiune a viziunea obiectului în ceea ce priveşte alegerea partenerului în domeniul transportului de marfă şi al activităţilor conexe viziunea obiectului.

Obiectivele Transferoviar Grup - Furnizarea de servicii de cea mai înaltă calitate în condiţii de siguranţă pentru clienţi şi mediul inconjurător; - Dezvoltarea unei relaţii sustenabile cu clienţii noştri, bazată pe un sistem de tipul win-win; - Dezvoltarea continuă a resurselor umane în scopul obţinerii de performanţă în domeniu, reorganizarea firmei pentru a putea răspunde misiunii; - Promovarea managementului calităţii; - Instruirea continuă a personalului, în vederea însuşirii tehnicilor şi tehnologiilor moderne.

Design by WNC.

viziunea obiectului

Asevedeași