Despre Mine

Ma numesc Marian Marcel, sunt un om foarte simplu, nascut la tara, in satul Hunedorean Vorta, si sunt foarte mandru de descendenta mea din tarani simpli Romani!


Acum traiesc in Deva, sunt electronist de meserie, am fost pasionat de electronica de cand ma stiu dupa 10 ani de munca ca si director intr-o foarte mare firma, mi-am dat demisia si mi-am inceput propria mea afacere,un mic service de electronice, telefoane, laptop, GPS etc.


Pot sa spun ca acum fac ceea ce-mi place, merg la munca cu mare placere si reusesc sa am timp si pentru mine. In calatoriile mele pe care le fac de cativa ani, am observat ca am foarte multi urmaritori pe Facebook, acolo unde postez aproape live imagini si emotii pe care le traiesc prin locurile pe unde calatoresc si de aici a venit ideea blogului… Stilul meu de-a calatori este unul simplu,merg prin diferite locuri din tara si din lume,incerc sa ma pierd printre localnici,sa traiesc ca ei, sa mananc ca ei sa le urmaresc si sa le studiez modul de viata. Din momentul cand am pasit primadata peste granita tarii si pana in prezent,am reusit sa pun piciorul in 72 de tari…aici o sa postez experientele mele din fiecare tara,informatiile si cunostiintele mele acumulate, care poate vor fi folositoare pentru cine vrea sa calatoreasca in stilul meu.


Pasiunea pentru calatorii cred ca s-a nascut devreme,la Vorta, satul unde m-am nascut si am copilarit si unde pascand vacile pe dealuri imi lasam mintea sa zburde si imi punem o mie si una de intrebari: Oare ce-o fi peste culmea dealului ala? Dar peste urmatorul deal? Oare cum o arata raul Mures? Dunarea chiar asa mare este? Cum o fi in locurile unde este vara tot timpul?


Dupa multi ani am inteles ca visele pot deveni realitate chiar daca nu te nasti miliardar, important este doar sa nu renunti la vise orice ar fi….


Alte date despre mine:
Nascut in 18 Aprilie 1977


Pasiuni:

  • Driftul ca si sport, sunt pilot Pro in Campionatul National de Drift
  • Pescuit
  • Natura
  • Gatit
  • Tehnologie
  • Science Fiction