Salut, vazandu-l pe Marian cu ce bagaj mic pleaca prin lume, am testat si eu daca este posibil. Dar si cei 80 euro pentru bagajul de cala au ajutat la aceasta decizie.
Eu, sotia si copilul, fiecare cu cate un rucsac in spate de 40x30x20 cm in care si-a pus fiecare ce a avut nevoie si la final am constatat ca a mai si ramas loc. Eram sigur ca nu incape tot ce ne-am propus sa luam cu noi.
Pentru cele 15 zile pe care le-am petrecut in insula Creta, eu am avut urmatoarele, exceptand ce aveam deja pe mine: 4 tricouri, doua perechi de pantaloni scurti, pijama maneca scurta, slip baie, un chilot, masca si tubul de snorkeling, geanta cu gopro si accesoriile lui, incarcator telefon, un Xiaomi Mi TV box pentru Neflix cu tot cu alimentator, cablu hdmi si telecomanda.
N-am avut absolut nicio problema, sa ne lipseasca ceva. Drept e ca de acolo am cumparat pasta de dinti(era stresata sotia ca nu e voie la bagaj de mana), un sapun, sampon, deodorant de dat sub brat. Desi nu era necesar, puteam sa le luam de acasa, loc era. Stiu sigur pentru ca ce a ramas am adus inapoi acasa, plus cateva suveniruri. In apararea mea, 3 tricouri le-am lasat acolo, stiam ca nu o sa mai am nevoie de ele la intoarcere si asa voi avea putin mai mult spatiu pentru suveniruri.
Deci da, garantez ca este foarte posibil.
Strictul necesar
Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
- Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.